1. Home
 2. »
 3. Diensten
 4. »
 5. Marketing automation met SharpSpring

Wat zijn de voordelen van SharpSpring?

Wij zijn groot fan van SharpSpring om een aantal redenen. Denk aan prijs, veelzijdigheid, support en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is SharpSpring ook uitstekend voor het maken van uitgebreide marketingrapportages die wél wat zeggen over je resultaten.

Klantmanagement als basis van je bedrijf

De basis voor je klantcontact

Als jouw bedrijf een binnendienst/klantcontact afdeling heeft van 2 of meer mensen is het bijna onmogelijk om exact van elkaar te weten wat je onderling bespreekt met je klanten. Met SharpSpring kun je zien van elkaar welk mailcontact er geweest is met een klant, je plaatst notities of logt telefoongesprekken.

Is SharpSpring ook voor mij?

SharpSpring is een absolute must als jij (gedeeltelijk) voldoet aan onderstaande voorwaarden;

 • Binnendienstafdeling van 2 of meer medewerkers.
 • Veel mailcontact met klanten.
 • Uitgebreid pakket aan diensten of producten.

Marketingrapportage zoals het hoort

Iedere euro telt

Geld uitgeven voor marketing was voorheen schieten met hagel. Door gebruik te maken van de rapportagesoftware van SharpSpring hoeft dat niet langer. Door SharpSpring te combineren met data uit Google Analytics kun je extreem duidelijke marketingrapportages maken.

Door dit te koppelen aan je uitgaven en op te zetten tegen de marges die je maakt op je producten of diensten weet je precies of adverteren via dat specifieke kanaal je voldoende oplevert om ermee door te gaan.

Wij zijn wél kritisch

Wij garanderen dat jouw met gebruik van SharpSpring jouw marketingrapportages veel beter inzicht bieden dan alleen met Google Analytics. Je bekijkt op klantniveau waar iemand vandaan komt en of hij/zij klant geworden is.

Wij zijn van mening dat ieder bedrijf in Nederland zo kritisch zou moeten zijn op zijn marketingrapportages en helpen je hier graag bij.

Automatiseren en digitaliseren

Voor iedere branche

In welke branche je ook werkt, automatiseren en digitaliseren kan altijd. Automatiseren kan voordat je een klant binnen hebt, maar ook zeker na de aankoop.

Biedt jouw bedrijf bijvoorbeeld diensten in abonnementsvorm aan? Zet dan een reeks aan mails klaar die gedurende hun abonnementsperiode verstuurd wordt. Uiteraard volledig geautomatiseerd.

Waarom automatiseren?

Als jij je bedrijf naar een hoger online niveau wilt brengen is automatiseren en digitaliseren een must. In de wereld van big data en oneindig veel technologische mogelijkheden is dat gelukkig niet ingewikkeld.

Als je maar de juiste hulp inschakelt!

Marketing automation zoals het hoort

Met SharpSpring ga je laagdrempelig aan de slag met marketing automation. Geen pakket dat je duizenden euro’s per maand kost en nog beperkingen kent, gewoon recht voor z’n raap. Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor jouw bedrijf SharpSpring op een goede manier in kunnen zetten. Daag ons uit!

Veelgestelde vragen over SharpSpring

Wat kost SharpSpring als ik er zelf mee wil starten?

Op dit moment (februari 2021) zijn de tarieven voor SharpSpring als volgt;

 • $ 550 per maand + $ 2,399 eenmalige kosten. Deze prijs is op basis van 1.500 contacten.
 • $ 850 per maand + $ 2,399 eenmalige kosten. Deze prijs is op basis van 10.000 contacten.
 • $ 1.250 per maand + $ 2,399 eenmalige kosten. Deze prijs is op basis van 20.000 contacten.

Deze prijzen zijn exclusief BTW/VAT en op basis van een jaarcontract.

Wat kost SharpSpring als ik het uitbesteed?

SharpSpring is software die draait op en door marketingbureaus. Daarom is SharpSpring in laten richten door een marketingbureau altijd gunstiger voor je. Door SharpSpring in te laten richten bij een bureau krijg je standaard meer contacten.

Wat kost SharpSpring inrichten via van de Braak Consultancy?

 • €499 per maand + € 2.399 eenmalige kosten. Deze prijs is op basis van 100.000 contacten. Dat is 10 x zoveel contacten als het duurste pakket dat je rechtstreeks bij SharpSpring kunt krijgen.

Deze prijzen zijn exclusief BTW/VAT en op basis van een jaarcontract.

Na de inrichting kun je aan de slag met onder andere;

Dit kun je uiteraard ook uitbesteden bij ons, wij helpen je hier graag mee!

Kan ik met SharpSpring automatische mails versturen?

Jazeker, SharpSpring is zeer geschikt voor ‘Marketing automation’. Hiermee verstuur je automatisch mails naar je potentiële klanten als zij bepaalde acties uitvoeren op je website. Daarnaast is het ook mogelijk om je bestaande klanten proactief te voorzien van relevante informatie, zeer geschikt als jouw bedrijf  een product of dienst in abonnementsvorm aanbiedt!

Kan ik met SharpSpring ook aan e-mailmarketing doen?

Jazeker, met SharpSpring kun je e-mailmarketing verzorgen. Dit kan in de vorm van simpele nieuwsbrieven, zo vaak als je wilt Het is ook mogelijk om te sturen op kritische zaken als op klikgedrag, leeftijd, geslacht, interesse enzovoort. Dit heet conditionele content. Een simpel voorbeeld is;

 • Klanten met een leeftijd van boven de 50 schotel je een andere headerafbeelding dan klanten van onder de 50 jaar.

Plan een gratis adviesgesprek

Wij gaan samen jouw (online) doelen bereiken!