1. Home
  2. »
  3. Diensten

Jouw bedrijf vindbaar maken met online marketing

Jij gaat online succesvol worden door aan de slag te gaan met onderstaande zaken. Geen hogere wiskunde, maar wel absoluut noodzakelijk.

Websites en webshops

Het opzetten van een website of webshop; het is ingewikkeld zonder de juiste kennis. Wij helpen je graag met de opzet van een betaalbare oplossing via WordPress en/of WooCommerce.

Marketing automation

Met marketing automation tools als SharpSpring, Salesforce of Hubspot zorg je ervoor dat jouw klanten geautomatiseerd relevante informatie ontvangen.

Klantmanagement (CRM)

Klantmanagement gaat gepaard met sales- en marketingautomatisering. Alle correspondentie en acties van jouw klanten in één overzicht, zodat iedereen binnen jouw bedrijf op de hoogte is.

SEO – Search Engine Optimization

Contentmarketing en zoekmachinemarketing; ze hangen nauw met elkaar samen. Wij helpen je om jouw website vindbaar te krijgen op de meest revelante zoekwoorden.

SEA – Search Engine Advertising

Met de opzet van een Google Ads account haal je betaald verkeer binnen via zoekmachines als Google en Bing. Samen met jou bekijken we of jouw producten/diensten hiervoor geschikt zijn.

Data-analyse

Hier komen alle inspanningen samen; met de data die we hebben bekijken we welke campagnes goed werken en welke niet. Waar nodig sturen we uiteraard gericht bij.

Van advies tot uitvoering

Contact opnemen

Meetbaar resultaat

Door duidelijke doelen te stellen weten we altijd wat we van elkaar mogen verwachten.

De juiste tools

Wij gebruiken de juiste tools om jouw bedrijf op weg te helpen in de grote online wereld.

Jong en ervaren

We zijn jong en altijd online, dus we weten waar we mee bezig zijn.

Blije klanten

We hebben al meerdere klanten blij gemaakt met onze diensten.

Onze klanten

Plan een gratis adviesgesprek

Wij gaan samen jouw (online) doelen bereiken!